Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

23 травня в Україні відзначають День Героїв — борців за свободу країни

Новина
23.05.2024

У Нижньовербізькій громаді у селах Верхній Вербіж та Ковалівка, сьогодні відбулося освячення пам’ятних банерів та покладання квітів на могили сучасним Героям російсько-української війни.

Біля могили у селі Верхній Вербіж освятили банери Герою України Олександру Кукурбі та військовослужбовцю Михайлу Гаврилюку. Разом із священником, відвідали і могилу члена “Правого сектора” Василя Ланового, життя якого трагічно обіравалося у 2016 році.

У селі Ковалівка освячено пам’ятний банер ще одному ковалівчанину - військовослужбовцю Миколі Морозюку, а поряд з ним пам'ятаємо і про загиблого Стражника Володимира.

Продовжуємо підтримувати та допомагати рідним загиблих Воїнів Нижньовербізької громади, сім'ям, рідні яких зникли безвісти та тим хто б'ється за Україну на передовій, щоб вберегти найцінніше – життя українців.

Дякуємо Героям, які боронять та боронили нашу землю і людей від московської орди!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше