Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

18-19 квітня у Кам’янці-Подільському відбувся Фестиваль добрих практик належного врядування в територіальних громадах

Новина
23.04.2024

Партнери програми DOBRE в межах проєкту "Голос громади в місцевому самоврядуванні в Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях".

Нижньовербізька громада, як одна з трьох громад Івано-Франківської області, що є учасником Програми DOBRE отримала подяку за сприяння та допомогу в реалізації проєкту та підвела підсумки співпраці з Український Народний Дім у Чернівцях .

Метою заходу було узагальнити проміжні підсумки реалізації проєкту, поширити кращий досвід та практики між територіальними громадами-партнерами Програми USAID DOBRE.

Надалі, запрошуємо жителів громади слідкувати за анонсами, адже співпраця з програмою DOBRE за напрямком активізації впливу молоді, розвитком ініціативних громадських груп, та залучення громадян до безпосередньої участі в житті громади буде тривати також у 2025 році.

Тому у зацікавлених буде можливість взяти участь у професійних заходах та навіть залучити кошти для реалізації ідей на користь громади.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

DOBRE. Голос громад - Західна Україна

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше