Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фінансова підтримка студентів під час карантину

Оголошення
20.10.2021

В межах соціального проєкту для студентів «Scholarship в Україні» стартував новий VIII конкурс для здобувачів вищої освіти. Його метою є заохочення та стимулювання здібних українських студентів, а також розвиток і покращення рівня фінансової грамотності і ініціативності у освітян. Також соціальна програма покликана довести, що знання можуть приносити прибуток ще до отримання диплому.

Розмір гранту за перше місце складає 15 000 гривень. Студенти, які займуть 2 та 3 місце,отримають 4 000 і 2 000 грн відповідно.

Для студентів цей конкурс дає можливість оплатити своє навчання, перевірити свої знання, краще пізнати тему обраної професії або спробувати пізнати новий професіональний напрямок.

Прийняти участь у конкурсі можуть студенти:

  • громадяни України;
  • студенти закладів III-IV рівня акредитації;
  • 1-5 курсів (в т.ч. і студенти магістри);
  • контрактники та бюджетними денної форми навчання;

Прийняти участь у конкурсі можуть всі студенти, незалежно від фахового напрямку навчання.

Для участі у конкурсі студенту слід написати аналітичну статтю на запропоновану тему та відправити на електронну пошту grant@scholarship.in.ua для її оцінки членами журі. Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами конкурсу можна на сторінці грантонадавача:

Кожна робота буде перевірена на плагіат.

 Інформацію про те, як проходили попередні конкурси «Scholarship в Україні», можна знайти на сайті проєкту: https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

Контакти для зв'язку

+38(067) 622 -62-82
grant@scholarship.in.ua

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше