Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація про оголошення конкурсу щодо передачі в оренду нежитлового приміщення.

Заходи
28.03.2019

Організатор конкурсу: Нижньовербізька сільська рада ОТГ.

Інформація про об’єкт оренди: частини даху будівлі амбулаторії, загальною площею 6 м.кв., що знаходиться, за адресою: вул. Відродження, 15а, с. Великий Ключів, Коломийський р-н., Івано-Франківська область.

Умови конкурсу:

  • стартовий розмір орендної плати: 1194,00 грн. У подальшому орендна плата підлягає коригуванню на щомісячні індекси інфляції;
  • ефективне використання об’єкта оренди за цільовим призначенням: розміщення технічних засобів і антен операторів телекомунікацій, які надають послуги рухомого (мобільного) зв’язку, операторів та провайдерів телекомунікацій, які надають послуги доступу до Інтернету;
  • дотримання вимог, щодо експлуатації об’єкта;
  • компенсація переможцем конкурсу витрат, пов’язаних з проведенням незалежної оцінки об’єкта оренди;
  • дотримання умов належного утримання об’єкта;
  • відшкодування балансоутримувачу вартості комунальних послуг;
  • утримання об’єкту відповідно до санітарно-екологічних та протипожежних норм, дотримання правил охорони праці;
  • підтримання належних умов експлуатації та технічного стану об’єкту оренди;
  • у повному обсязі виконувати усі зобов’язання зазначені у договорі оренди.

Адреса та телефон балансоутримувача: Нижньовербізька сільська рада ОТГ, 78218, вул. Довбуша, 1, с. Нижній Вербіж, Коломийський район, Івано-Франківська область, тел. 03433 90010.

р/р на який перечислюється реєстраційний внесок: 33218850009566, МФО 899998 ГУДКСУ в Івано-Франківській області

сума реєстраційного внеску: 1194,00 грн. ( Учаснику, який став переможцем конкурсу, сума завдатку зараховується в рахунок наступних орендних платежів).

Термін оренди – 2 роки 11 місяців.

Кінцевий строк прийняття пропозицій від претендентів: 08 квітня 2019.

Конкурсна документація та конкурсна пропозиція учасника конкурсу подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться у конверті з поміткою «На конкурс» (конверт має бути опечатаний печаткою претендента на участь у конкурсі, у разі її наявності), із зазначенням назви учасника конкурсу та об’єкта оренди (адреса, площа, балансоутримувач).

Для участі в конкурсі претендент подає на розгляд комісії такі матеріали:

1) заяву про участь у конкурсі та документи, зазначені в оголошенні про конкурс
документи, які підтверджують реєстраційний внесок;
пропозиції щодо виконання умов конкурсу, крім розміру орендної плати, пропозиція стосовно якого вноситься учасником конкурсу в день проведення конкурсу;
інформацію про засоби зв’язку з ним;

2) відомості про претендента:
для юридичної особи:
документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;
засвідчені в установленому порядку копії установчих документів;
завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік;
довідку від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство;

для фізичної особи:
копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність;
завірену належним чином копію декларації про доходи або звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку.

У разі надходження двох і більше заяв на зазначений об’єкт, конкурс буде проведено 09.04.2019 за адресою: с. Нижній Вербіж, вул. Довбуша, 1, о 11-00.

Новини на цю ж тему

Конкурс на вакантну посаду Державного реєстратора ЦНАП

Нижньовербізька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс на вакантну посаду Державного реєстратора ЦНАП
Оголошення
14.11.2019

Інформація про оголошення конкурсу щодо передачі в оренду нежитлового приміщення.

Оголошується конкурс на оренду частини приміщення для встановлення
Оголошення
09.10.2019

Конкурс на вакантну посаду головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи (кадрова робота)

Нижньовербізька сільська рада ОТГ оголошує конкурс на вакантну посаду головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи (кадрова робота)
Оголошення
02.08.2019

Участь в обласному дитячому фестивалі-конкурсі української естрадної пісні «Водограй».

Нижньовербізьку ОТГ на відкритому обласному дитячому фестивалі-конкурсі української естрадної пісні «Водограй» присвяченому пам’яті поета, композитора Володимира Івасюка достойно представила учениця Нижньовербізької дитячої школи мистецтв Вероніка Залеська, яка повернулася з високими нагородами.
Новина
14.05.2019

Відповідальність за самовільне зайняття земельної ділянки. Як запобігти подвійній реєстрації? Консультує Міністр юстиції Павло Петренко!

Доброго дня! Мій сусід орендує земельну ділянку вже декілька років, але тиждень тому до нього приїхали невідомі люди з документами і заявили що віднині вони є орендарями. Він звернувся до поліції, там зареєстрували заяву і більше нічого. Підкажіть, як бути?
Новина
14.05.2019

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП “ЦПМСД” Нижньовербізької сільської ради ОТГ.

14.05.19 о 10:00 відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради ОТГ”
Новина
14.05.2019

Конкурс на вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико–санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади».

Нижньовербізька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс на вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико–санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади».
Оголошення
11.04.2019

Початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади»

Нижньовербізька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу вакантну посаду директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги Нижньовербізької сільської ради об’єднаної терито
Оголошення
11.04.2019

Зустріч з експертами ГО “Центр політичних студій”.

У п’ятницю, 15 березня, о десятій годині у приміщенні сільської ради експерти ГО “Центр політичних студій” в рамках програми DOBRE
Оголошення
11.03.2019

Конкурс грантів на 5000 доларів від програми DOBRE для жителів Нижньовербізької громади.

Центр Політичних Студій оголошує конкурс для Прикарпатських ОТГ
Оголошення
01.03.2019

Перемога у конкурсі

Вітаємо Ірину Равнишин та викладача Ганну Івасюк з перемогою у конкурсі і бажаємо успіхів у третьому турі конкурсу, що відбудеться 16 березня 2019 року в м. Івано-Франківськ.
Новина
28.02.2019

Районний конкурс виконавської майстерності солістів-інструменталістів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Коломийського району.

20 лютого 2019 року в Музеї історії м. Коломия та мистецькому центрі «Світовид» відбувся районний конкурс виконавської майстерності солістів-інструменталістів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Коломийського району.
Заходи
22.02.2019

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади.

Нижньовербізька сільська рада ОТГ оголошує конкурс на вакантну посаду головного спеціаліста відділу фінансів та планування.
Оголошення
04.01.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше