Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Круглий стіл освітян Нижньовербізької громади

Новина
31.08.2021

30 серпня 2021 року у Мишинській гімназії відбувся круглий стіл: «Освіта громади: підсумки та організація освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році». У заході взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Підбиваючи підсумки навчального року, проаналізовано результати роботи, зміни, що сталися в організації освітнього процесу, пов’язані з  поширенням коронавірусу, підходами, зумовленими реалізацією Концепції „Нова українська школа”, цифровізацією освіти. Дмитро Кирилович наголосив: „Нині йдеться про модель освіти, що синтезує як інформативні, традиційні вектори, так і інноваційні, що передбачають навчання мислити, розвиток операційного й логічного мислення. Що більш якісна система освіти в країні, то вищий рівень життя людей у суспільстві”.

Зокрема, йшлося про актуальні питання діяльності закладів загальної середньої освіти в новому навчальному році, необхідність з урахуванням завершення процесів децентралізації створення ефективної мережі закладів освіти, про оновлені механізми організації харчування і роботи закладів дошкільної освіти, професійний розвиток педагогічних працівників.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше