Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мінна небезпека: що потрібно знати та виконувати

Новина
20.10.2022

До уваги прикарпатців! Надаємо перелік зображень вибухонебезпечних предметів, при виявленні яких заборонено: кидати їх у вогнище та нагрівати, вдаряти та розбивати, переносити або перекочувати, торкатися чи брати в руки, допускати скупчення людей біля них.

Запам’ятайте зовнішній вигляд небезпечного предмета, за можливості позначте його, попередьте інших осіб, відійдіть на безпечну відстань, не панікуйте, а повідомте про знахідку оперативні служби за номером телефону «101».

Листівки підготовлені за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID, Міністерства охорони здоров’я України та Національної служби здоров’я України.

 

Новини на цю ж тему

Які послуги у сфері фондових ринків та цінних паперів доступні на Гіді

Хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, але не знаєте, з чого почати? Переходьте на Гід з державних послуг.
Новина
21.06.2023

Державні податкові послуги — на Гіді

Хочете запустити бізнес та працювати на спрощеній системі оподаткування? Читайте покрокові інструкції на Гіді з державних послуг та отримуйте податкові послуги швидко й без зайвого стресу.
Новина
14.06.2023

Державні послуги для батьків та дітей — на Гіді

Уже вдруге Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей в умовах повномасштабної війни. У час, коли права маленьких українців жорстоко порушуються, як ніколи важливо робити все можливе, щоб наші діти мали повноцінне безпечне дитинство.
Новина
14.06.2023

Державні послуги у сфері ядерної енергії та радіаційної безпеки — на Гіді

Рівно 37 років тому трапилася одна з найбільших в історії людства техногенних катастроф — аварія на Чорнобильській АЕС. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять усіх постраждалих та згадуємо подвиг ліквідаторів, які віддали своє життя, рятуючи інших...
Новина
26.04.2023

Для іноземців, іммігрантів та осіб без громадянства — державні послуги на Гіді

Попри війну Державна міграційна служба працює у звичному режимі та готова допомогти іммігрантам отримати необхідні державні послуги: як-от оформити посвідку на проживання чи посвідчення для виїзду за кордон.
Новина
21.04.2023

Які послуги медичної сфери доступні на Гіді з державних послуг?

Хочете розпочати медичну практику чи оформити акредитацію для закладу охорони здоров’я? Робіть це швидко та без зайвих нервів з Гідом з державних послуг...
Новина
05.04.2023

Які ветеринарні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Кожен, у кого є домашній улюбленець або власне фермерське господарство, знайомий з ветеринарним лікарем.
Новина
16.03.2023

Які земельні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмежити використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити.
Новина
08.03.2023

Які сервіси з перевезення доступні на Гіді з державних послуг?

Щодня ми їздимо на роботу, хтось доставляє продукти до магазину, вантажі експортуються за кордон та ввозяться на територію України. Транспортні сервіси є невід'ємною складовою життя кожного громадянина...
Новина
06.03.2023

Послуги з соціального захисту. Які сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Соціальна рівність, протидія дискримінації, дотримання прав та свобод людини — це базові потреби кожного громадянина. І держава створює доступні сервіси, щоб кожен зміг отримати підтримку в складних життєвих ситуаціях.
Новина
27.02.2023

Дізнайтесь про послуги у сфері ДРАЦС на Гіді з державних послуг

Для справжнього кохання немає перешкод — українці продовжують закохуватись, одружуватись та народжувати дітей і під час війни. Користуйтесь послугами, які допоможуть задокументувати стосунки та створити сім’ю онлайн.
Новина
14.02.2023

Ділимося добіркою сервісів Гіду з державних послуг із базового поводження з відходами та захисту від їхнього негативного впливу.

Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах.
Новина
09.02.2023

Як швидко отримати митні послуги. Читайте Гід з державних послуг.

Щодня українські митники здійснюють сотні операцій з контролю та переміщення вантажів через кордони, протидіють контрабанді та порушенням митних правил. Все це для того, щоб забезпечити швидке надходження гумдопомоги, а також роботу бізнесу всередині країни.
Новина
30.01.2023

Інформація для тих, хто дарує енергію — на Гіді

Минулого тижня вся Україна привітала з професійним святом наших героїв сьогодення — енергетиків. Як і захисники на фронті, енергетики ведуть боротьбу з ворожими планами залишити нашу країну в повній темряві.
Новина
28.12.2022

Державні послуги для героїв ЧАЕС та постраждалих від катастрофи — на Гіді

Цього тижня Україна вшановує пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Завдяки самовідданості та жертовності цих людей вдалось локалізувати руйнівний вплив «мирного атома», який вийшов з-під контролю у квітні 1986 року.
Новина
14.12.2022

Державні послуги для волонтерів — на Гіді

5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. У цей нелегкий для країни час ми вдячні кожному і кожній, хто допомагає, ризикує, не зупиняється.
Новина
05.12.2022

Інформація для тих, хто дарує світло

Незважаючи на постійні обстріли критичної інфраструктури, працівники енергетичного сектору мужньо відновлюють та продовжують надавати послуги населенню. Вони працюють 24/7 для того, щоб в кожній оселі було світло.
Новина
11.11.2022

Для тих, хто бажає працювати в Україні, — інформує Гід з держпослуг

У своїй боротьбі за волю українці не одні. Про це свідчить підтримка іноземних держав у різних сферах: оборонній, гуманітарній, інформаційній. Щоб допомогти Україні та українцям, громадяни інших держав часто приїздять до нас особисто.
Новина
27.10.2022

Інформація для фармацевтів — на Гіді

Працівники аптек мужньо продовжують свою щоденну працю і під час карантину, і під час повномасштабної війни. Для тих, хто виготовляє, доставляє та продає ліки, ділимося добіркою необхідних держпослуг на Гіді
Новина
20.10.2022

Необхідна інформація для тих, хто будує міста, — на Гіді

Попри те, що ворог нещадно руйнує наші міста і села, український народ все неодмінно відновить та відбудує. Пропонуємо добірку послуг для тих, хто створює архітектурні об’єкти.
Новина
06.10.2022

Як дбати про навколишнє середовище в Україні — дізнавайтеся на Гіді

У світі відзначають День довкілля. Як дбати про навколишнє середовище в Україні — дізнавайтеся на Гіді
Новина
29.09.2022

Послуги на Гіді для перевезення небезпечного вантажу

Щодня сотні сміливих працівників докладають титанічних зусиль, аби вчасно доставляти все необхідне. Для армії, бізнесу та всіх, хто цього потребує. Зокрема, перевозять небезпечний вантаж. Тож хочемо нагадати, що на Гіді з держпослуг є всі потрібні послуги для такого транспортування.
Новина
26.09.2022

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді. Для перебування в Україні
Новина
01.09.2022

Держпослуги на Гіді для безробітних

Один із наслідків повномасштабної війни — зникнення приблизно 4,8 млн робочих місць. А це 30% від довоєнної кількості.
Новина
26.08.2022

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу.
Новина
17.08.2022

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Українці, які переїхали, рятуючись війни, також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому ми зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»
Новина
09.08.2022

Усе для пенсіонерів — на Гіді

Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань.
Новина
02.08.2022

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.
Новина
23.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.
Новина
18.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді.
Новина
18.02.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.
Новина
18.02.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше