Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Івано-Франківщині за перше півріччя 2022 року роботу знайшли 5,6 тис. осіб

Новина
13.07.2022

«З початку року послугами обласної служби зайнятості скористалися 21,6 тис. громадян, з яких 18,4 тис. мали статус безробітного. За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 5,6 тис. осіб», - зазначив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 133 безробітних.

Крім того, 170 осіб були залучені до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

За сприяння служби зайнятості 1,8 тис. безробітних проходили професійне навчання, ваучер на навчання та підвищення кваліфікації отримали 15 осіб.

Станом на 1 липня 2022 року кількість зареєстрованих безробітних становила 8,2 тис. осіб.

З базою вакансій Івано-Франківської області можна ознайомитися на сайті обласної служби зайнятості, перейшовши за посиланням https://ifr.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy або на телеграм-каналі https://t.me/robota_frankivsk_robota.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно нададуть консультації у телеграм-акаунті https://t.me/DCZ_IF.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Івано-Франківського обласного центру зайнятості вул. Деповська, 89 а м.Івано-Франківськ, 76002

(0342) 755614, (066) 3711836

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше