Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулися навчання для працівників Нижньовербізької сільської ради з домедичної допомоги та вогневої підготовки.

Новина
17.04.2024

З метою підготовки до національного спротиву 16 квітня в Кубаївці, у Центрі військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки ім. Мирона Забарила пройшли навчання для працівників Нижньовербізької територіальної громади.

Сьогодні ми живемо в таких умовах, коли вміти надавати першу допомогу, вміти тримати зброю в руках – це не додаткові, а базові навички. Тому основне завдання – навчитись захищати себе, свою родину, свій дім та країну.

Заняття проходили на кількох локаціях: з тактичної медицини та домедичної допомоги (інструктор ДФТГ Ольга Долбиш), з тактики та вогневої підготовки (інструктор ТРО Іван Дмитерко) та змагання зі страйкболу.

Дякуємо керівникові Володимиру МИЦАКУ та членам ДФТГ за організацію навчання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше