Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обирай посаду і підрозділ у війську

Новина
19.06.2024

Війна в Україні триває вже майже десять років, і тисячі українців стають на захист своєї країни. Але як знайти своє місце в армії, коли так багато різних підрозділів і посад?

"Обирай посаду і підрозділ у війську" - це гасло інформаційної кампанії, яка реалізується платформою Lobby X у співпраці з Міноборони, Міністерством культури та інформаційної політики України, Збройними силами України та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Рекрутингова платформа Lobby X допомагає військовому командуванню знайти мотивованих людей у свої підрозділи, а охочим - долучитись до Сил Оборони, обрати бажану посаду та найбільш ефективно використовувати свої сильні сторони в обраному підрозділі.

Дивіться всі актуальні вакансії за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше