Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Оголошення
01.07.2019

Проект рішення Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади».

Розробник – Постійна комісія з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності Нижньовербізької сільської ради ОТГ, сектор з юридичних питань.

Проект регуляторного акта пропонується прийняти з метою врегулювання відносин, що виникають у сфері благоустрою населених пунктів, створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території Нижньовербізької громади та проведення єдиної політики у сфері благоустрою, раціонального використання ресурсів громади, захисту довкілля.

Пропозиції та зауваження до Проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

  • поштою за адресою: вул. Довбуша, 1, с. Н. Вербіж, 78218;
  • ел. поштою: nwerbizh@ukr.net.

З повним текстом Проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися у приміщенні Нижньовербізької сільської ради ОТГ за адресою: вул. Довбуша, 1, с. Н. Вербіж або на сайті https://nvotg.gov.ua. (розділ «Документи», тип документу «Регуляторний акт», статус «Проект»).

Зауваження та пропозиції приймаються з 01.07.2019 по 01.08.2019.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше