Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

11 квітня на сесії Нижньовербізької сільської ради передбачили кошти на підтримку членів сім’ї загиблих військовослужбовців, а також для ЗСУ.

Новина
11.04.2024

На сесії Нижньовербізької сільської ради передбачили на підтримку членів сім’ї загиблих військовослужбовців по 𝟔𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн., а також 𝟔𝟔𝟖 𝟎𝟎𝟎 грн. Збройним силам України, 𝟖𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн. поліції та 𝟏𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн. пожежникам.

Сьогодні, депутати підтримали напрацьований сільською радою та громадськістю проєкт рішення сесії, щодо розміру допомоги 𝟔𝟎 𝟎𝟎𝟎,𝟎𝟎 гривень членам сім’ї військовослужбовців, що загинули при відсічі російської агресії.

Отримати допомогу зможуть члени сім’ї загиблого військовослужбовця, що зареєстровані на території Нижньовербізької громади. Крім того, сім’я отримує з сільського бюджету 𝟏𝟓 𝟎𝟎𝟎 гривень після отримання сповіщення про смерть одноразово.

Також прийнято рішення спрямувати кошти у розмірі 𝟔𝟔𝟖 𝟎𝟎𝟎 грн для підтримки ЗСУ згідно запитів. Для придбання паливно-мастильних матеріалів поліцією спрямовано 𝟖𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн. (UPD. дані кошти спрямовані на пальне для поліцейського офіцера нашої громади), а на потреби пожежникам 𝟏𝟎 𝟎𝟎𝟎 грн.

Нагадуємо, що всі документи , які потрібно подати до ЦНАПу чи старости для отримання допомог, можна знайти на нашому сайті за посиланням https://nvotg.gov.ua/.../groshovi-viplati-dlya-viskovih...

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше