Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підсилювач мобільного зв'язку від “Київстар” у с. Великий Ключів.

Оголошення
22.07.2019

Рішенням сесії сільської ради надано дозвіл ПрАТ “Київстар” на встановлення обладнання, що підсилює сигнал мобільного зв’язку у с. Великий Ключів.

Також ПрАТ «Київстар» звернулася до сільської ради з пропозицією встановити такий же підсилювач зв’язку у
с. Нижній Вербіж. Така пропозиція зумовлена неодноразовими зверненнями жителів села Нижній Вербіж на гарячу лінію ПрАТ «Київстар» щодо незадовільної якості мобільного зв’язку.

Підсилювач зв'язку 3G/4G пропонується встановити на будівлі сільської ради у с. Нижній Вербіж та він буде аналогічний тому, що встановили на покрівлі будинку старости у с. Великий Ключів.

Додаємо порівняння якості сигналу мобільного та інтернет зв’язку на території сіл Великий Ключів та Нижній Вербіж станом на 21.07.2019. Очікуємо відгуків жителів села Нижній Вербіж на дану пропозицію.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше