Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про початок процедури визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Новина
26.11.2021

Нижньовербізька сільська рада Івано-Франківської області (далі - Нижньовербізька сільрада) повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (далі - Заява), обсягу досліджень, методів екологічної оцінки, рівня деталізації інформації, що має бути включена до звіту про стратегічну екологічну оцінку (надалі - СЕО) документу державного планування “Нове будівництво водозахисних дамб та регулювання річок Сопівка, Лючка та Пістинька для захисту від підтоплення та затоплення с.Нижній Вербіж Коломийського району Івано-Франківської області” (надалі - ДДП).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП - Нижньовербізька сільрада.

Термін процедури громадського обговорення – 15 днів, тобто з 04/12/2021 р по 18/12/2021 р

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових пропозицій.

Ознайомитися із Заявою, отримати інформацію екологічну інформацію, у тому числі пов’язану зі здоров’ям населення, що стосується ДДП, можливо на офіційному сайті Нижньовербізької сільради, а також у приміщенні Нижньовербізької сільської ради,  78218, Івано-Франківська область, с. Нижній Вербіж, вул. Довбуша, 1, nwerbizh@ukr.net, тел. 380343390010.

Орган, до якого подаються зауваження - Нижньовербізька сільська рада, 78218, Івано-Франківська область, с. Нижній Вербіж, вул. Довбуша, 1, nwerbizh@ukr.net, тел. 380343390010.                                                                                                                           

Строки подання зауважень і пропозицій – 15 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з 04/12/2021р по 18/12/2021р

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Івано-Франківська ОДА та Нижньовербізька сільрада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше