Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

26 квітня 2024 року поліцейський офіцер Нижньовербізької громади, капітан поліції Олег СВІРНЮК був присутній на засіданні виконавчого комітету сільської ради та адмністративної комісії.

Новина
26.04.2024

Було обговорено питання стосовно проблем громади, щодо охорони навколишнього середовища та захисту довкілля, також було визначено заходи, спрямовані на покращення благоустрою громади. 

Варто нагадати, що за забруднення довкілля та порушення правил благоустрою передбачено відповідальність. Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (360-1360 грн) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).

Поліцейський офіцер громади закликає жителів дбати про збереження навколишнього середовища. Турбота кожного про природу – турбота про майбутнє покоління.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше