Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представлення звіту про виконання бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади за 2020 рік

Новина
15.03.2021

Відповідно до статті 28 Бюджетного кодексу України, публічне представлення звіту про виконання бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади за 2020 рік.

За 2020 рік до бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади надійшло доходів з урахуванням трансфертів у сумі 55892,0 тис. грн, що складає 100,4 % до затвердженого річного плану з урахуванням змін. Із загальної суми надходжень міжбюджетні трансферти склали 74,7 %, власні доходи сільського бюджету об’єднаної територіальної громади 25,3 %.

Доходів загального фонду бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади надійшло у сумі 11577,7 тис. грн, і більше порівняно з 2019 роком на 15,6 %.

Найвагомішими джерелами наповнення дохідної частини бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади є податок на доходи фізичних осіб. За минулий рік до бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади надійшло податку на доходи фізичних осіб у сумі 6017,0 тис. грн, що на 10,8 % більше у порівнянні з 2019 роком.

Найбільші суми податку на доходи фізичних осіб за 2020 рік (крім закладів бюджетної сфери) сплатили такі підприємства: ДП «Коломийський лісгосп», ППФ «Квілт» та ТОВ «Коломиябудінвестсервіс».

Найбільша питома вага, а це 98,8 % – власні надходження бюджетних установ, яких надійшло 2434,6 тис. грн та грошових стягнень за шкоду, заподіяну порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища внаслідок господарської та іншої діяльності  87,8 тис. грн.

У структурі видатків сільського бюджету найбільшу частку мали галузі освіти 68,6 %, благоустрій, інвестиційні проекти та утримання доріг 6,0 %, охорони здоров’я 0,5 %, та культури і мистецтва 2,6 %.

У першу чергу кошти загального фонду бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади спрямовувалися на фінансування захищених статей видатків. Обсяг таких видатків склав 85,7 % у обсязі загального фонду.

Заробітна плата працівникам бюджетних установ, які фінансуються з бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади, в 2020 році виплачувалася вчасно. Заборгованості з оплати праці на кінець минулого року немає.

Пояснювальна записка за 2020 рік

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше