Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Оголошення
03.11.2021

Проект рішення Нижньовербізької сільської ради «Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 16.02.2021 року №128-V/2021 «Про затвердження примірного договору оренди комунального майна»

 

Розробник – сектор з юридичних питань, відділ житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку, постійна комісія з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

 

Проект регуляторного акту пропонується прийняти з метою врегулювання відносин, що виникають у сфері оренди комунального майна на території Нижньовербізької громади та проведення єдиної політики у сфері оренди, раціонального використання ресурсів громади.

 

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

поштою за адресою: вул. Довбуша, 1, с. Н. Вербіж, 78218;

ел. поштою: nwerbizh@ukr.net.

 

З повним текстом проекту регуляторного акту та аналізів їх регуляторного впливу можна ознайомитися у приміщенні Нижньовербізької сільської ради  за адресою: вул. Довбуша, 1, с. Н. Вербіж або на сайті https://nvotg.gov.ua (розділ «Документи», тип документу «Регуляторний акт», статус «Проект» та у розділі «Корисна інформація» - «Оприлюднення проектів нормативно-правових актів» https://nvotg.gov.ua/useful-info/oprilyudnennya-proektiv-regulyatornih-aktiv ).

 

Зауваження та пропозиції приймаються з 03.11.2021 року по 03.12.2021 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше