Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Оголошення
12.01.2022

Проект рішення Нижньовербізької сільської ради «Про затвердження правил благоустрою території населених пунктів Нижньовербізької сільської ради».

Розробник – сектор з юридичних питань, відділ житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку, постійна комісія з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Проект регуляторного акту пропонується прийняти з метою врегулювання відносин, що виникають у сфері благоустрою на території населених пунктів Нижньовербізької громади,  створення достатньо сприятливих для життєдіяльності людини умов, збереження довкілля і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення громади.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

поштою за адресою: вул. Довбуша, 1, с. Н. Вербіж, 78218;

ел. поштою: nwerbizh@ukr.net.

З повним текстом проекту регуляторного акту та аналізів їх регуляторного впливу можна ознайомитися у приміщенні Нижньовербізької сільської ради  за адресою: вул. Довбуша, 1, с. Н. Вербіж або на сайті https://nvotg.gov.ua (розділ «Документи», тип документу «Регуляторний акт», статус «Проект» та у розділі «Корисна інформація» - «Оприлюднення проектів нормативно-правових актів» https://nvotg.gov.ua/useful-info/oprilyudnennya-proektiv-regulyatornih-aktiv ).

Зауваження та пропозиції приймаються з 12.01.2022 року по 16.02.2022 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше