Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні розкажемо про реалізацію цікавого проекту сільської ради спільно з Програма DOBRE

Новина
19.08.2020

Сьогодні розкажемо про реалізацію цікавого проекту сільської ради спільно з Програма DOBRE, а саме «Облаштування території (урочище «Дуби» у с.Мишин для проведення масових заходів, фестивалів, концертів, спортивних змагань)».

У рамках даного проекту виконано робіт та придбано товарів на суму 1 млн.85 тис.грн.

Зокрема сільська рада облаштувала

  • роздягалку на сільському стадіоні
  • підвела електроенергію до роздягалки
  • придбала будівельні матеріали для встановлення туалету

Загалом виконано робіт на суму 523 тис.грн.

Програма DOBRE придбала для громади

  • мобільну концертну сцену
  • музичну та світлову апаратуру
  • трибуни для глядачів, які встановлено на стадіоні с.Мишин (урочище «Дуби»)

Загалом придбано товарів на суму 562 тис.грн.

?Варто відзначити і небайдужих місцевих жителів, підприємців, активістів, молодь, під керівництвом сільського старости с.Мишин Д.Гросу, які активно долучилися до реалізації проекту, та доклали зусиль для його впровадження.

?Завдяки успішній реалізації проекту у вересні 2019р. вдалося провести яскравий фестиваль «Гуцульське весілля», з відтворенням весільних звичаїв та обрядів колективами нашої громади зокрема та Прикарпаття загалом.

А вже цієї неділі 23.08.2020р., на цьому ж стадіоні у с.Мишин (урочище «Дуби») відбудеться фінал Кубка Коломийського району з футболу. В 14.00 год за звання чемпіонів будуть боротися юнаки, а в 17.00 год змагатимуться дорослі команди.

Особливо приємно, що у фіналі Кубка Коломийського району з футболу серед дорослих команд за звання чемпіонів району буде боротися футбольна команда с.МИШИН! Суперником буде ФК "Прометей" Матеївці.

?Побажаємо перемоги нашим спортсменам та запрошуємо всіх прийти у неділю та підтримати хлопців!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше