Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спартакіаді серед педагогічних працівників освіти 2019

Новина
31.05.2019

Команда педагогічних працівників освіти Нижньовербізької ОТГ в запеклій боротьбі посіла ІІІ почесне місце в районних змаганнях з міні-футболу, поступившись командам П’ядицької та Печеніжинської ОТГ.
Змагання з міні-футболу відбулися 29.05.2019 року на базі молодіжного центру “Коломийщина”, м.Коломия, між командами педагогічних працівників освіти Коломийського району, Печеніжинської, П’ядицької, Нижньовербізької та Коршівської ОТГ.

Переможці та призери нагороджені грошовими преміями та грамотами від Коломийської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Церемонію нагородження проводила голова Коломийської районної організації профспілки працівників освіти Бакай О. В.

Організатор турніру – профспілка освіти Коломийського району. В загальнокомандному заліку в районній
Спартакіаді серед педагогічних працівників освіти з 5-ти видів спорту (шахи, шашки, настільний теніс, волейбол, футбол) збірна команда пед. працівників освіти Нижньовербізької ОТГ також посіла ІІІ місце, поступившись збірним командам Коломийського р-ну та П’ядицької ОТГ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше