Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В с. Нижній Вербіж відбувся вечір пам'яті - «Вітер піднімав в небо дим»

Новина
26.02.2024

Минула друга річниця повномасштабної війни, тому не можливо не згадати і не подякувати нашим Героям. Вічна пам’ять всім Героям, що поклали за нас та нашу Україну, саме найдорогоцінніше, що має кожна людина – Життя.
Саме під таким гаслом відбувся вечір – пам’яті «Вітер піднімав в небо дим» у Народному домі с.Нижній Вербіж Нижньовербізької територіальної громади.
В програмі взяли участь танцювальні гуртки, чоловічий ансамбль Народного дому села Нижній Вербіж, ансамбль бандуристів Нижньовербізької дитячої школи мистецтв, вокалісти, читці.
В інших селах які входять до складу Нижньовербізької територіальної громади відбулися години пам’яті присвячені річниці війни та Героям Небесної Сотні. Проведені панахиди та покладання квітів героям, що боролися за незалежність України та її свободу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше