Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Воркшоп із виготовлення артбуків. Безкоштовно для дітей.

Анонс події
04.08.2021

05.08.2021 р. проводитиметься воркшоп із виготовлення артбуків.

Артбук – це книга, зроблена своїми руками і власноруч проілюстрована. Під час виготовлення арт-буків учасники воркшопу створять власний артбук, використовуючи різні техніки (колаж, скетчінг, леттерінг, аплікація, акварель).

Проводитиме Марта Колотило - графічний дизайнер, викладач мистецтва. Закінчила КНУ технологій та дизайну, навчалась у Київській школі фотографії та School of Visual Communication. У листопаді-грудні 2016 жила й творила у мистецькій резиденції RAIZVANGUARDA (Гойш, Португалія).
Викладає мистецтво з 2011 року в різних учбових закладах Києва (гімназія, державні та приватні художні школи), а також під час літніх таборів та в окремих освітніх проектах для підлітків (арт-воркшопи, курс «Мистецтво і я», фотографія).
Учасниця персональних та колективних виставок в Україні та закордоном (Португалія, Іспанія), аторка книжок "How to draw 25 animals" та "ABC coloring book".
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше