Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Жителі Херсонщини висловлюють вдячність прикарпатцям за допомогу у відновленні їхніх домівок

Новина
30.08.2023

Прикарпатські будівельники у межах проєкту “Пліч-о-пліч”, ініційованого Президентом Володимиром Зеленським, відбудовують село Давидів Брід Херсонської області.

Щодня у населеному пункті працюють три бригади будівельників.

Уже відремонтували 6 будинків, пошкоджених армією російських окупантів. За що жителі Херсонщини висловлюють вдячність. Про це йдеться на сторінці Херсонської ОВА.

Зазначається, що прикарпатці проводять демонтаж зруйнованих дахів та відновлюють покрівлі. Для цього до села доставляють гуманітарні вантажі з шифером, брусом та іншими будівельними матеріалами.

«Зараз проводиться капітальний ремонт фасадів житлових будинків, їх утеплення та оздоблення. У пошкоджених будинках замінюють вікна та двері. Вдячні Івано-Франківщині за допомогу», - йдеться у дописі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше