Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Забороняється використання феєрверків та салютів під час проведення новорічних та Різдвяних свят

Оголошення
24.12.2019

На виконання вимог наказу ДСНС України від 21 грудня 2019 кору №740 та з метою своєчасного вжиття організаційних та практичних заходів, направлених на забезпечення  пожежної та техногенної безпеки під час підготовки та проведення новорічних свят та Різдва Христового заборонити проведення феєрверків і салютів без погодження з органами державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту.

Новини на цю ж тему

Спалювання сухої трави!

Рятувальники застерігають вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожеж в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках.
Оголошення
23.03.2022

Спалювання сухої трави – злочин проти природи!

Щороку навесні, та восени як тільки встановлюється тепла погода, де хто із жителів береться спалювати суху минулорічну траву, при цьому навіть не підозрюючи якої великої шкоди вони завдають природі.
Новина
23.09.2021

Пожежна безпека

Шановні громадяни! Рятувальники застерігають вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожеж в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках.
Оголошення
20.07.2020

ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА НА ВИБОРЧИХ ДІЛЬНИЦЯХ

Коломийський міськрайонний відділ Управління ДСНС в області рекомендує дотримуватись правил пожежної безпеки
Оголошення
18.03.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше