Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про зустріч з посадовими особами ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з питань захисту прав споживачів.

Заходи
14.01.2019

25 січня 2019 року, 11:00 в адмінприміщенні Нижньовербізької сільської ради ОТГ (вул. Довбуша,1, с. Нижній Вербіж), відбудеться виїзна нарада з посадовими особами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Зокрема, даний захід буде передбачати прийом жителів ОТГ начальником управління захисту прав споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Новини на цю ж тему

Прийом громадян спеціалістом Коломийського управління Пенсійного фонду.

Спеціаліст Коломийського управління Пенсійного фонду буде проводити прийом громадян 05 березня 2020 року з 09:00 в адмін. будівлі (сільська рада) с. Н. Вербіж, вул. Довбуша 1, Нижньовербізької ОТГ.
Оголошення
04.03.2020

Прийом громадян спеціалістом Коломийського управління Пенсійного фонду.

Спеціаліст Коломийського управління Пенсійного фонду буде проводити прийом громадян 06 лютого 2020 року з 09:00 в адмін. будівлі (сільська рада) с. Н. Вербіж, вул. Довбуша 1, Нижньовербізької ОТГ.
Оголошення
05.02.2020

Щодо прав споживачів. Поради мешканцям Прикарпаття, якщо вони пошкодили або розбили товар в магазині.

Багатьом доводилося стикатись із неприємною ситуацією, коли у магазині Вас зобов’язують оплатити за пошкоджений або розбитий товар, що це є грубим порушенням прав, оскільки, згідно з Цивільним кодексом України, поки продукція не придбана, ризик пошкодження лежить на власникові магазину.
Новина
19.04.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше