Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг «Управління твердими побутовими відходами в громадах»

Заходи
12.04.2019

12/04/2019 у приміщенні сільської ради ОТГ виконавчий директор ГО “Агенство економічного розвитку” Сергій Аверков (програма DOBRE) провів тренінг для представників закладів освіти громади, на тему: «Управління твердими побутовими відходами в громадах».
Тренінг є однією з багатьох складових “Комунікаційного плану в сфері покращення послуг поводження з відходами в Нижньовербізькій ОТГ на 2019-2021 роки”.
За результатами роботи складено графік проведення заходів у навчальних закладах до завершення навчального року, з тим щоб перші роз’яснювальні та мотиваційні заклики до сортування відходів та їх викидання у спеціально встановлених місцях, були в першу чергу спрямовані на наймолодших жителів нашої громади.
Даний комунікаційний план розроблено консультантом DOBRE С. Аверковим разом з робочою групою, що створена у травні 2018 року, під керівництвом голови громади, в рамках Плану покращення надання послуг поводження з ТПВ та включає в себе декілька стратегічих напрямів комунікації з жителями громади.

Новини на цю ж тему

Для ліквідації наслідків підтоплень Нижньовербізька громада отримала трактор-екскаватор, мотопомпи та пожежні рукави від Програми USAID DOBRE

У березні 2024 року Нижньовербізька сільська рада отримала допомогу від Програми USAID DOBRE – екскаватор-навантажувач JCB 3CX, дві потужні мотопомпи HONDA та 300 м.п. пожежних рукавів для ліквідації наслідків підтоплень.
Новина
11.03.2024

В Нижньовербізькій сільські раді відбувся тренінг «Ефективні комунікації для громад»

Насичені два дні провів Український кризовий медіа-центр в Нижньовербізькій громаді, навчаючи працівників ефективній комунікації з різними цільовими групами.
Новина
27.02.2024

Відбулися громадські консультації щодо відбору першочергових та проблемних послуг у громаді, які потребують покращення.

Сьогодні у будинку культури с.Верхній Вербіж відбулися громадські консультації (у форматі світового кафе) щодо відбору першочергових та проблемних послуг у громаді, які потребують покращення.
Новина
04.05.2023

Звітуємо про реалізацію у 2020р. проекту «Облаштування бруківкою шкільних майданчиків для Великоключівського ліцею та Мишинської гімназії Нижньовербізької ОТГ»

За кошти Програми ДОБРЕ придбано будівельні матеріали, а за кошти місцевого бюджету проведено роботи з облаштування майданчиків. Даний проект реалізовано в рамках плану покращення послуги шкільної освіти в громаді.
Новина
20.04.2021

Зустріч з експертами ГО “Центр політичних студій”.

У п’ятницю, 15 березня, о десятій годині у приміщенні сільської ради експерти ГО “Центр політичних студій” в рамках програми DOBRE
Оголошення
11.03.2019

Конкурс грантів на 5000 доларів від програми DOBRE для жителів Нижньовербізької громади.

Центр Політичних Студій оголошує конкурс для Прикарпатських ОТГ
Оголошення
01.03.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше